Haru: Unforgettable day in Korea


Haru (하루) a fost lansat pe 24 septembrie 2010 si este produs de Organizatia Nationala a Turismului din Coreea de Sud.

Mini-drama are o durata de doar 30 de minute, insa este suficient cat sa redea o poveste de dragoste dintre Lee Da-hae, care joaca rolul unei scriitoare, si Jung Yun-ho, un actor de film, ce se tranforma intr-un triunghi amoros atunci cand Da-hae il cunoaste pe Kim Beom. In drama mai apar si Han Chae-young si Park Si-hoo, ei interpretand persojanele din scenariul lui Lee Da-hae.

Insa cea mai frumoasa parte mi s-a parut a fi cea cu Big Bang, care ajung intr-o localitate unde scoala se inchide, desi cu intarziere acestia reusesc sa le ridice moralul copiilor ce au fost nevoiti sa renunte la scoala in favoarea muncii.

Aceasta drama este o modalitate deosebit de buna de a promova turismul coreean, fiind alese pentru filmari cele mai frumoase peisaje si cei mai populari reprezentanti Hallyu au atins multe puncte forte ale Coreei din punct de vedere al bogatiei culturale cu care este dotata.



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

Anonim spunea...

L-am vazut... Sincer, mie mi s-a parut pierdere de vreme in afara faptului ca au jucat Big Bang :D

MiiutaChan spunea...

Mie personal mi-a plăcut, acţiunea nu a fost cine ştie ce, dar poveştile au fost calde, mi-au ajuns la suflet. Aş fi vrut poate să văd ceva mai mult din povestea de dragoste, dar m-am rezumat în a savura acele minute, care au părut prea scurte.

Gong Gil spunea...

Craciun fericit! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...