Revista K-Wave


K-Wave, lansata in Romania la sfarsitul lunii decembrie 2011, este o revista despre cultura coreena, incluzand articole despre k-pop, drame, traditii si limba coreeana. Aceasta apare odata la doua luni, contine 100 de pagini, articolele si designul revistei sunt facute in Coreea de Sud.

In Romania aceasta revista a putut fi lansata prin intermediul Asociatiei Interculturale Romano-Coreene (Hansamo) si a echipei de traducatori voluntari alcatuita din fani. Pretul revistei este de 16 ron si poate fi comandata online printr-un email cu numele, prenumele, nr de telefon si adresa dumneavoatra la: kwaveromania@gmail.com.

Daca sunteti din Bucuresti puteti gasii revista la Music Rooms, iar daca locuiti in Brasov puteti comanda catre Marinela Debu @ apahromania@yahoo.com.

Eu (Diana Voina) locuiesc in Timisoara si sunt responsabila cu livrarea comanezilor pentru cei din oras. De asemenea am primit cateva reviste in plus fata de numarul comenzilor, iar daca mai sunt doritori ar fi o placere sa le livrez personal revista. Mai am doar 4.
Daca sunteti interesati va rog lasati un comment unde ne putem intalni si cate reviste doriti sa cumparati.


Pentru mai multe detalii vizitati: http://www.facebook.com/pages/K-Wave-Magazine-Romana/318831474811912

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...