Inceputul calatoriei

Pentru ca am promis si pentru ca vreau sa ma tin de promisiune,in sfarsit mi-am luat misiunea in serios si am creat acest blog.Sa ma prezint:

"Eu sunt Diana Voina, fanii [nu ai mei] si prietenii imi spun Dee. Am 20 de ani si sunt studenta la Peisagistica, locuiesc in Timisoara dar in viitorul apropriat, sper, doresc sa ma stabilesc in Coreea de Sud."

De ce Coreea de Sud?

"Coreea de Sud este o tara dinamica, plina de viata si culoare, imi place, ma inspira. In ceea ce priveste cultura este foarte diferita fata de Romania, dar asta o face interesanta, misterioasa, o provocare. Dupa parerea mea este printre singurele tari care combina intr-un mod armonios trecutul cu prezentul. Nu si-au uitat istoria, dar cu toate astea, aceasta nu i-a oprit sa evolueze si sa devina printre cele mai dezvoltate tari in lume. Sunt nerabdatoare sa descopar acest meleag indepartat si sa cunosc locuitorii ospitalieri din el."

Cum am descoperit Coreea de Sud?

"Bunica mi-a provestit prima data despre aceasta tara, mi-a spus ca inainte de a ma naste, in Romania veneau foarte multi studenti coreeni, erau prietenosi si foarte silitori. Desigur, pe atunci eram doar o copila, cunostintele mele despre Coreea de Sud erau putine, insa aceast lucru s-a schimbat indata ce am descoperit formatia coreeana "Dong Bang Shin Ki". Ei sunt cei care mi-au deschis portile acestei tari complet diferite si palpitante."

De ce am facut acest blog?

"Pentru ca imi doresc sa descopar Coreea si odata cu mine mai cunosc si alte persoane care vor sa faca asta. Acest blog va fi un portal cu informatii pentru cei interesati sa afle mai mult despre Coreea de Sud. Va fi o calatorie interesanta, nu credeti?"

Sper sa va fie de folos tot ce ve-ti invata de pe acest blog.Voi posta in curand primul material cu informatii.De asemenea daca ve-ti avea sugetii imi puteti lasa un mesaj pe chat, il voi lua in considerare cu siguranta.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...